Over ons

Neem contact met ons op

Wie zijn wij?
DMJI Juridische Dienstverlening is een kleinschalig juristenkantoor waar de aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel staat.

De kleinschaligheid maakt het dat onze zaak erg toegankelijk is, ook voor hen die net beginnen. Wij zijn ons bewust van ons kunnen en zullen deze expertise ten alle tijden inzetten om uw zaak te behartigen. Op onze website schrijven we informatieve blogs die u kunnen helpen op juridisch gebied.

Zo schreven we afgelopen maand een verhelderend artikel over incassokosten en de bijbehorende 14-dagen-brief. U leest er over de hoogte van de incassokosten, wanneer deze afgewezen kan worden en hoe die brief werkt. Tevens voorzien we u van advies en bieden we aan u persoonlijk verder te helpen.

DMJI Juridische Dienstverlening is gevestigd in Zevenaar en heeft grote kennis opgedaan in heel ons land. Wij staan diverse typen ondernemers bij en hebben zo een zeer brede kennis van zaken.

Klantenservice
Hoge kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Mocht u desondanks toch niet geheel tevreden zijn, dan kunt u uw klacht of feedback indienen via het contactformulier.

Begrijpelijke taal
DMJI schrijft al haar teksten in klare taal. Klare taal is begrijpelijke taal. Er zijn verschillende taalniveaus waarop mensen spreken, lezen en schrijven. Het Europees Referentiekader hanteert zes niveaus die lopen van A1 (basis) tot en met C2 (expert). Ongeveer 80 procent van de mensen in Nederland kan B1-niveau begrijpen. Klare taal is op B1-niveau.

Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.